budak gojes ngah intai blog saye (",) hehe..
gravatar

lambat ke?

assalamualaikum.
ha macam biasa , macam selalu. aku memang suka update blog lambat.
tapi aku nak update gak . SELAMAT HARI RAYA~!! ke main tau, raya da abes 16/9/2012 hari tu. hari ni baru tergedik gedik nak buat entry. bhahahaha. harap paham. mak buyung ni tak berapa nak sihat la. dekat opis banyak kerja nya, dekat rumah jangan cakap la. nak jaga SUAMI lagi. hehehee
hari ni 18/9/2012. da dua hari SYAWAL meninggal kan kita. terasa lagi kesyahduan nya.
tak banyak nak cerita pasal SYAWAL ni. er memang tak nak cerita pun.  bukan tak seronok wal hal,
raya tahun ni sangat la seronok even dapat duit raya RM7 ringgit. hhehehe




 TAPI TATKALA TANGAN NI LAJU nak mengeluarkan idea idea yang seronok, kepala ni pula buat hal dengan tiba tiba, pening pula. terus rasa nak stop dan simpan je entri ni dekat draft, tapi takut akan di PUBLISH pada tahun hadapan pula. memandangkan tengah tunggu masa ja nak bersalin kan. nanti pantang
tak da masa nak update update blog ni sebab mesti bz bagi anak susu. hehehe

so pening pening ni. kita taip laju laju la habis kan mana yang patut.

ni gambar pagi raya. dekat rumah sendiri. hehehe. >.<




wah mak buyung tengah sarat ni sempat naik genting highlands lagi u olls. hehehehe
sekarang mak buyung ni da 8 bulan lebih. tunggu masa je ha. bulan ni pon last keje, lepas ni duduk rumah diam diam tunggu baby keluar :)

korang doa doa kan saya ye. harap semua nya baik baik sahaja :)

terpaksa stop la. kepala da berat sangat ni >.< uwaaaaaaaaaaaaaa

assalamualaikum.







Email Login

Mail Logo

tabung anak

klik klik